Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Kancelarijski

Kancelarijske prostore koji su u vlasništvu ili su iznajmljeni činimo vrednijim tako što unapređujemo njihovu produktivnost i finansijsku uspešnost

​​​​​Kad je reč o korišćenju prostora, stvari posmatrajte dugoročno. I mi razmišljamo na isti način.​

Uspešan povraćaj sredstava od imovine koja se izdaje podrazumeva mnogo više od jednostavnog iznajmljivanja raspoloživih kancelarija u centru grada ili poslovnog parking prostora van grada. To zahteva ozbiljno razumevanje onoga što najpoželjniji zakupci žele i koliko su novca spremni da za to izdvoje. To takođe znači da treba da pripremo mudru marketinšku strategiju i strategiju izdavanja koje će nam omogućiti da dođemo do najboljih zakupaca po najboljim uslovima izdavanja,  kao i da ih zadržimo radi dugoročne vrednos.

Kao što će to potvrditi i naši klijenti, mi postižemo izuzetne rezultate u iznajmljivanju kancelarijskih prostora zahvaljujući kvalitetu usluga koje pružamo u oblastima koje variraju od razvojnih projekata i saveta koji se odnose na finansiranje, do marketinških usluga, saveta vezanih za izdavanje, identifikovanja i targetiranja zakupaca, prodaje, pregovara, transakcije i pravnog povezivanja.

Bilo da ste građevinski preduzimač, investitor, institucionalni investitor ili organizacija iz javnog sektora, mi ćemo vam obezbediti aktivan pristup izdavanju vaše imovine, tako da možete da se koncentrišete na stalni finansijski rast.