Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hoteli i ugostiteljstvo

Razvijamo i sprovodimo investicione strategije koje stvaraju stalne vodeće prihode na tržištu tokom upotrebnog veka vaših ugostiteljskih objekata

​​​​​​​​​​​​​​​​​Pomogli smo većem broju hotelskih investitora, vlasnika i operatera širom sveta od bilo kog drugog savetnika u oblasti nekretnina da postignu visoke prihode od njihove imovine. Kroz svaku fazu ciklusa ulaganja i poslovanja primenjujemo širok spektar procene vrednosti, posredovanja, upravljanja imovinom i savetodavnih usluga.

Uspešno smo obavili poslove vezane za hotele svih klasa, vremenski podeljeno korišćenje nepokretnosti (tajm-šering), kongresne centre i razvojne projekte za objekte višestruke namene. Kada budete spremni da prodate, iskoristićemo našu stručnost u oblasti tržišta kapitala, detaljno poznavanje delatnosti i veze širom sveta da spojimo prave stranke i izvršimo dogovore koji ispunjavaju - a često i premašuju - vaše finansijske ciljeve.

Naši stručnjaci se oslanjaju na talenat kompanije za istraživanje i koriste svoje veze sa kolegama širom sveta za razmenu veština i znanja. Zajedno smo sproveli transakcije vredne 25 milijardi dolara u poslednjih pet godina.

Saznajte više na našem sajtu: Hotel Intelligence Hub.