Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Upravljanje objektima

Smanjite svoje troškove vezane za objekte i povećajte produktivnost bez preuzimanja dodatnog rizika ili žrtvovanja nivoa usluge

​​​​​​​Proaktivno upravljamo i merimo učinak objekata koji predstavljaju poslovne nekretnine - od kancelarija i kol-centara do proizvodnih lokacija i centara za podatke. Naši stručnjaci razumeju da uspešno upravljanje zgradama prevazilazi fizičko okruženje. Bitni su i vaši ljudi. Lakše ćete zadržati talentovane zaposlene ukoliko im omogućite bezbedno i udobno radno okruženje koje je u potpunosti prilagođeno poslovima koje oni obavljaju.

Maksimalno povećavamo efikasnost objekata putem strateškog pronalaženja izvora, smanjenja u potrošnji energije i odgovornih inženjerskih usluga. Kao najveći rukovodilac objektima na svetu, koristimo dokazane procese, tehnologiju za upravljanje zgradama i ekonomiju obima koji će vam pomoći da značajno smanjite troškove vezane za objekte.

Naša dodata vrednost

Upravljamo površinom nekretnina od 52 miliona kvadratnih metara, uslužujemo 500 000 zaposlenih i ispunjavamo 3 miliona radnih naloga godišnje.

Svake godine, rukovodioci objekata kompanije „JLL":

  • uštede korporacijama 150 miliona dolara na troškovima za energiju,

  • ​efikasno upravljaju sumom od 1,6 milijardi dolara koja se troši na pronalaženje izvora.​