Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Konsalting

Pomoći ćemo vam da smanjite rizik i povećate uspeh razvoja vaše nekretnine

​​​​​​​​​​

I na zrelim tržištima, kao i na onima u razvoju, naši iskusni savetnici rade i sa državnim i sa privatnim građevinskim diveloperima, gradskim vlastima, investitorima i vlasnicima zemljišta da bi im pomogli da optimizuju prihode od razvoja njihovih novih i postojećih nekretnina. Razumemo svaki korak u procesu razvoja i štitimo vaše interese pomažući vam da donosite informacijama poduprte i sigurne odluke.

Da bi stvorili pravu ravnotežu između rizika, troškova i mogućnosti, naši konsultanti za nekretnine sprovode rigorozne studije izvodljivosti i analize tržišta u realnom vremenu. Pomoći ćemo vam da procenite najbolji oblik, vreme i pozicioniranje za razvoj vaših nekretnina, uzimajući u obzir uslove na tržištu, lokalne propise i mogućnosti za finansiranje. Iskoristićemo našu globalnu mrežu kolega radi primene najbolje prakse koje su oni uspešno dokazali u drugim gradovima.

Pošto kreiramo i sprovodimo strategije koje se zasnivaju na razvoju, udružićemo se sa vama da bismo dobili interna odobrenja, obezbedili finansiranje i povezali vas sa razvojnim partnerima. Bilo da razvoj vaših nekretnina uključuje samo jednu označenu lokaciju, tranzitno orijentisan projekat ili celu gradsku četvrt, naši stručnjaci će vam pomoći da pravilno pozicionirate vaš projekat da biste postigli postavljene ciljeve.​