Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Korporacije i Zakupci

Poboljšajte produktivnost, efikasnost i uspešnost svog portfolija poslovnih nekretnina tako što ćete se opredeliti za naše usluge

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Nekretnine su verovatno jedna od tri najveće troškovne stavke u bilansu stanja vaše kompanije. Međutim, ukoliko se portfolijom upravlja strateški i ukoliko se angažuje na najefikasniji način, on može postati moćno sredstvo u vašem poslovanju. Mi pomažemo kompanijama svih veličina, u svim delovima sveta da oslobode kapital vezan za nekretnine koje poseduju ili iznajmljuju, da povećaju produktivnost svojih radnih okruženja i da svoje portfolije učine prilagodljivijim za budućnost.

Pomoći ćemo vam da vidite i realizujete prilike koje možda još uvek nisu očigledne. Povezaćemo vas sa mnogobrojnim ekspertima, tako da možete samouvereno da planirate svoj rast bilo gde u svetu.

Evo kako mi to ostvarujemo.

 • Konsalting

  Naši eksperti sa „Six Sigma“ sertifikatima preporučuju izmerljive načine kojima se vaša imovina, radna okruženja i ljudi mogu učiniti efikasnijim i produktivnijim.

 • Tržišta kapitala

  Donosićete bolje finansijske odluke - i stvarati vrednost za deoničare - kada vas mi budemo savetovali o posledicama posedovanja, izdavanja, prodaje ili refinansiranja imovine.

 • Zastupanje zakupaca

  Pronaći ćemo pravi prostor koji odgovara vašim biznis planovima i ugovoriti najbolje moguće uslove najma, štedeći tako vaše vreme i novac.

 • Usluge projektnog i razvojnog planiranja

  U upravljanje i jednostavnim i složenim projektima u vezi sa nekretninama unosimo doslednu praksu i jake odnose sa trgovcima.

 • Upravljanje objektima

  Prepustite nam upravljanje vašim poslovnim objektima da biste smanjili operativne troškove i poboljšali nivo usluge.

 • Agencijska administracija

  Centralizovanjem upravljanja zakupom i stvaranjem preciznih podataka za portfolio, možemo pratiti istek zakupa, pronaći mogućnosti za smanjenje troškova i ponovo pregovarati u vašu korist.

 • Upravljanje energijom i održivi razvoj

  Pomoći ćemo vašoj organizaciji da postane održivija i efikasnija kroz smanjenje potrošnje energije, operativnih troškova i emisije ugljen-dioksida.