Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Korporativne finansije

Pružamo jedinstveni uvid i pristup kapitalu za sve vrste vaših potreba vezanih za finansiranje i strukturiranje nekretnina

​​​​​​​​​Nalazimo kapital za ostvarivanje ideja u praksi.

Pomoći ćemo da sve bude na svom mestu - da se nađe pravi kapital po odgovarajućoj ceni, pod odgovarajućim uslovima i prema finansijskoj strukturi koja savršeno odgovara vašim poslovnim ambicijama i stepenu prihvatljivog rizika.

Naš tim stručnjaka u oblasti nekretnina, računovodstva i bankarstva pružiće vam usluge vrhunskog investicionog fonda, i u kombinaciji sa stučnošću u komercijalnim nekretninama obezbediće vam vrhunsko rešenje prilagođeno vašim potrebama. Od strukturiranih finansija, spajanja i preuzimanja, do prikupljanja kapitala i glavnih finansija, dogovaramo poslove koji uključuju sofisticirane finansijske strukture i višestruke strane širom regiona Azija-Pacifik.

Mi, međutim, nismo samo oni koji rešavaju probleme, već takođe i ljudi sa idejama. Pronalaženjem novih pristupa i novih partnera težimo smanjenju vaših troškova kapitala i povećanju nivoa vašeg uspeha.

Naši timovi nude stručnost u:

  • plasiranju kapitala,
  • trgovanju sa sekundarnim tržištima,
  • savetodavne usluge prilikom kupovine nepokretnosti
  • savetodavnim uslugama u vezi sa dugovima,
  • spajanju i preuzimanju i savetodavnim uslugama na nivou poslovnih subjekata.