Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Investitori i Diveloperi

Radićemo sa vama na unapređenju vrednosti vaših nekretnina tokom celog njihovog životnog ciklusa.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Primetićete merljiv uticaj na vaše poslovanje onako kako naši eksperti u oblasti prodaje, finansiranja, posredovanja u izdavanju nekretnina i upravljanja imovinom budu unapređivali efikasnost i uspešnost pojedinačnih nekretnina ili vašeg celokupnog portfolija.

Mi se trudimo da u potpunosti shvatimo vašu investicionu filozofiju, tako da možemo da reagujemo brzo i da vam pružimo savet i predlog onda kada se promene uslovi na tržištu kapitala ili na lokalnom tržištu nekretnina. Kada se pojave mogućnosti, možete da računate na to da ćemo biti pro​aktivni i da ćemo vam pomoći da balansirate rizike i prinos na svakom koraku vašeg puta. Naša globalna perspektiva, stroga usredsređenost na istraživanja i podatke o tržištima, kao i ozbiljno poznavanje lokalnih trendova, omogućavaju nam da vam pomognemo da samouvereno investirate i upravljate svojim portfolijom.​

 • Agencijsko poslovanje

  Optimizujte svoju imovinu pozicioniranjem koje ispunjava zahteve tržišta, privlači i zadržava vaše zakupce i donosi najveće prihode.

 • Tržišta kapitala

  Nađite sredstva koja su vam potrebna za kupovinu, prodaju ili finansiranje imovine.

 • Korporativne finansije

  Uspešno spajamo svetove nekretnina i finansija.

 • Savetovanje za zemljište

  Transakcije vezane za zemljište zahtevaju specijalizovane savetodavne usluge koje obezbeđuju neophodan uvid u potencijale projekata i lokacija

 • Usluge projektnog i razvojnog planiranja

  Kada upravljamo vašim projektima za nekretnine, mi štedimo vaše vreme i novac i maksimalno smanjujemo vaš finansijski rizik.

 • Upravljanje objektima i imovinom

  Radimo na tome da omogućimo veće prihode smanjenjem operativnih troškova i povećanjem vrednosti vaših vrhunskih nekretnina.

 • Procene i savetovanje

  Pružamo sofisticirane, nepristrasne usluge procene i ocene vrednosti u 40 zemalja.

 • Istraživanje i konsalting

  Pružamo posvećene usluge istraživanja nekretnina da biste imali sve potrebne informacije onda kada donosite odluke