Skip Ribbon Commands
Skip to main content

O Nama

​​

​​Prava vrednost u svetu koji se menja​

Kompanija „JLL" pruža finansijske i stručne usluge u oblastima komercijalnih nekretnina i upravljanja investicijama za koje je specijalizovana. Poslujemo radi stvaranja i obezbeđivanja prave vrednosti kroz komercijalne nekretnine za klijente, deoničare i naše ljude. U složenom svetu koji se stalno menja, kompanija „JLL" posvećena je pomaganju kako investitorima, tako i zakupcima prostora da razumeju i rade sa složenim aspektima komercijalnih nekretnina.

Privlačimo, negujemo i nagrađujemo najbolje i najrazličitije ljude u našoj delatnosti, one koji razvijaju trajne veze sa klijentima na osnovu kvalitetne usluge, saradnje i poverenja. Naših 70,000 zaposlenih na 1,000 lokacija u 80 zemalja uslužuje lokalne, regionalne i globalne potrebe korporacija i investitora za nekretninama, pružajući integrisane usluge u oblasti komercijalnih nekretnina zasnovane na detaljnom uvidu i predviđanju, ozbiljnom istraživanju tržišta i odgovarajućem znanju.

Naša posvećenost poslovnom uspehu prevazilazi krajnju liniju. Saznajte više o tome kako služimo našim ljudima, partnerima i zajednici.