Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Novosti

Beograd

Kompanija Jones Lang LaSalle planira da formira regionalni centar za poslovanje u oblasti nekretnina

Kompanija Jones Lang LaSalle nastavlja proces restruktuiranja svog poslovanja u regionu jugoistočne Evrope, u skladu sa strateškim razvojem kompanije.


Planirani regionalni centar, nalaziće se u već postojećoj kancelariji u Beogradu, Srbija.

Jones Lang LaSalle Srbija će funkcionisati kao regionalni centar za poslovanje u oblasti vezanim za nepokretnosti u regionu južne i istočne Evrope, posle nedavnog zatvaranja kancelarije u Zagrebu, Hrvatska. Sve ostale, postojeće kancelarije u regionu i šire će i dalje nastaviti svoje poslovanje.

Ričard Baten, član upravnog odbora za Evropu kompanije Jones Lang LaSalle je izjavio: „Usled povećanog interesovanja investitora i povećane aktivnosti u oblasti gradjevinarstva u regionu južne i istočne Evrope u sektoru poslovnih nekretnina, očekujemo da će ovakva inicijativa kompanije imati uticaja na dugoročni rast Jones Lang LaSalle-a „

Endrju Pirson, direktor kompanije Jones Lang LaSalle u Srbiji je izjavio: „Srbija se nalazi na svim važnijim putevima izmedju centralne i jugoistočne Evrope, i kancelarija u Beogradu je na strateški povoljnom mestu za potrebe klijenata u oblasti poslovanja sa nepokretnostima, za svih osam država u regionu za koje se regionalni centar sada nalazi u Beogradu. Veliki broj naših korporativnih klijenata, koji su ili već prisutni na ovim tržištima ili planiraju da na ova tržišta prošire svoje poslovanje, već može da uvidi korist od širokog spektra usluga koje pružamo širom gradova i poslovnih sektora u regionu.