Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Novosti

Beograd

Kompanija "Delta Real Estate Group" izabrala "Jones Lang LaSalle" za ekskluzivnog zastupnika u procesu komercijalizacije

"Delta Planet" - a, najvećeg tržnog centra koji će biti izgrađen u Beogradu.


​​Beograd

Vojislav Glavinić, potpredsednik u kompaniji "Delta Real Estate Group", izjavio je da odluka o imenovanju "Jones Lang LaSalle"-a za ekskluzivnog zastupnika "Delta Planeta" nije zasnovana samo na velikoj stručnosti te kompanije u sektoru maloprodaje širom regiona srednje i istočne Evrope, već i na osnovu sjajnih rezultata u procesu davanja u zakup tržnih centara, kao i profesionalnom pristupu.

beđen sam da će ova saradnja doneti sjajne rezultate svima, a pogotovo budućim zakupcima ˝Delta Planeta" - naveo je Vojislav Glavinić.
Andrew Peirson, izvršni direktor u "Jones Lang LaSalle" Srbija, je izjavio da ekskluzivno imenovanje predstavlja veliko zadovoljstvo, pokazuje snagu i mogućnosti "Jones Lang LaSalle"-a, kompanije koja je specijalizovana za maloprodaju, sa iskustvom poslovanja širom srednje i istočne Evrope.

"Delta Planet" je jedna od strateški važnih lokacija u Beogradu koja može da podrži kvalitetan razvoj maloprodaje, a kada se spoje "Delta Real Estate" i "Jones Lang LaSalle", rezultat su dva lidera na tržištu koja se bave pitanjima koja su važna za stanovnike Beograda - dodao je Peirson.

Beatrice Mouton, direktorka maloprodaje u "Jones Lang LaSalle"-u za srednju i istočnu Evropu, dodala je povodom toga da spoj iskustva "Delta Real Estate"-a i "Jones Lang LaSalle"-a, u kombinaciji sa izuzetnom lokacijom samog objekta čini ovaj projekat jednim od najzanimljivijih u Srbiji, ali i srednjoj i istočnoj Evropi u narednih nekoliko godina.

Po završetku projekta ukupna bruto površina "Delta Planet"a biće oko 75.000 m2 unutar koje će se nalaziti oko 250 uslužnih i retail jedinica, supermarket veći od 10.000 m2, veliki prostor predviđen za zabavu, uključujući i Megaplex CineStar Planet multiplex bioskop sa IMAX i Gold Class ekranima koji prima oko 3.300 gledalaca, fitness i deo namenjen zabavi za decu. Ovaj centar nudi podzemni i nadzemni parking sa 2.300 mesta za parkiranje. Koncept ovog tržnog centra je delo poznatog arhitekte Amihud Moore i njegovog tima MYS Architects.

"Delta Planet" će se nalaziti u blizini autoputa E-75 na kružnom toku Autokomanda, 5-10 minuta od centra grada, u blizini elitnog kraja Beograda i buduće metro stanice. Imaće lak pristup kolima i gradskim prevozom, a u prilog ide i činjenica da preko 1,6 milliona ljudi živi u radijusu od 15 minuta vožnje od ove lokacije. Sama lokacija obezbeđuje odličnu vidljivost budući da je jedna od najpovoljnijih za šoping u Beogradu, što ovaj centar čini zanimljivim ne samo za lokalne kupce, već i za regionalne posetioce koji putuju iz južne ka centralnoj i istočnoj Evropi.