Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Naše globalno prisustvo

​​​​​​​​Mi smo jedinstvena globalna firma, sa više od 160 korporativnih kancelarija i stručnjacima punim znanja koji rade na 1,000 lokacija u 70 zemalja širom sveta.

Globalne mogućnosti za karijeru možete potražiti u tri regiona: Azija/Pacifik, Evropa/Bliski Istok/Afrika i Južna/Severna Amerika, kao i u okviru: LaSalle Investment Management.

Od naših 40,000 zaposlenih širom sveta 12,500 je onih koji se bave održavanjem nekretnina. Naš portfolio od 1,2 milijarde kvadratnih metara kojima upravljamo širom sveta i široki spektar sposobnosti omogućavaju nam da radimo sa klijentima koji se na nas oslanjaju, jer znaju da ćemo pružiti besprekorne usluge širom sveta i da ćemo raditi kao njihovi lokalni stručnjaci za nekretnine. Nije teško naći vlasnika nekretnine ili korporaciju koju zastupamo, zgradu koju izdajemo ili kojom upravljamo, ili nekretninu u čijoj smo kupovini, prodaji ili razvoju učestvovali.

Mnogo više informacija o našoj firmi možete naći na ovom sajtu, posebno pod naslovima: Odnosi sa investitorima, Novosti i O Nama.​